...
TAKE AWAY Nemt • Hurtigt • Sprødt. Tryk på billedet for at gå til webshop...
HØJESTE KVALITET, SPRØDHED OG HOLDBARHED EFTER BAGNING
BAGETID
Vi bruger mere end 30 timer på at lave 1 Scrocchiarella brød. Derfra tager det mindre end 10 minutter fra frost til service
SURDEJ
Scrocchiarella er lavet på surdej, eller ”lievito madre” fra Italien, som er over 120 år gammel
OLIVENOLIE
Scrocchiarella er lavet med Olio Coppini, som er en lokalt produceret italiensk ekstra olivenolie af højeste kvalitet
VANDINDHOLD
Indeholder 80% vand i dejen, hvor en traditional pizzadej har omkring 55-60%
HÅNDLAVET
Hvert enkelt brød er håndlavet, så du finder ikke 2 stykker som er helt ens
STENOVN
Stenovnsbagt på marmor fra Carrara I Italien
NITROGEN
Lynfrosset med Nitrogen for at holde al fugtigheden og de gode kvaliteter i brødet efter afbagning
LANG HOLDBARHED
10 måneders holdbarhed
NEMHED
Fantastisk nem at arbejde med