Classica

Baseret på: Hvedemel
Farve: Gylden


Den originale simple opskrift, med ingredienser af allerhøjeste kvalitet. En kombination af godt håndværk, højt vandindhold og højkvalitets ingredienser, giver Classica versionen en fantastisk smag og en hel unik lethed og sprødhed, der kendetegner Scrocchiarella.

Fantastisk smagfuld og sprød.

Ingredienser:
Hvedemel, vand, Naturlig Italiensk surdej, Salt, Ekstra Jomfru olivenolie, Tørgær, E300

Rustica

Baseret på: Hvedemel, rugmel, havremel, byg og solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø.
Farve: Brunlig

Med velkendte nordiske ingredienser som rug, byg og havre, har Rustica versionen en unik og nordisk smag som gør den spændende både som enkeltstående brød, bund til pizza og også til sandwich. Selvom vi har fyldt den med gode smagfulde melsorter og kerner, har den stadig Scrocchiarellaens karakteristiske lethed og sprødhed.

Ingredienser:
Hvedemel, Vand, Naturlig Italiensk Surdej, Solsikkefrø, Rugmel, Sesamfrø, Hørfrø, Havremel, Bygmel, Naturlig Italiensk Fuldkornshvedemel, Malteret bygmel, Maltet hvedemel, Salt, Ekstra Jomfru Olivenolie, Tørgær, E300.

Riso Venere

Baseret på: Hvedemel og Riso Venere
Farve: Lilla


Med sin flotte lilla farve og unikke sprødhed og smag, skiller Riso Venere varianten sig virkelig ud på hylderne. Riso Venere Varianten er karakteriseret ved at den også er lavet med mel af sorte fuldkornsris, som er dyrket, forarbejdet og pakket i Italien. Derudover har de et højere fiberindhold end andre typer af ris. Riso Venere er rig på salte mineraler som, selen, zink, mangan, calcium og jern. Varianten har også et mindre indhold af gluten i dejen, da risene er glutenfri.

Ingredienser:
Hvedemel, Vand, Naturlig Italiensk Surdej, Venere rismel (6,5%), Salt, Extra Jomfru Olivenolie, Tørgær, E300.